Opticien Voorburg
Maak direct een afspraak!

Home / Opticien Voorburg

  • Ruime collectie
  • Deskundige oogzorg
  • Altijd het juiste advies

Woont u in Voorschoten of Voorburg en bent u op zoek naar een betrouwbare opticien? Als u merkt dat uw zicht verslechtert, of als u een nieuwe bril zoekt, vertrouwt u het liefst op een opticien die u op professionele wijze verder helpt. In de verschillende vestigingen van Tunderman in de omgeving van Den Haag helpen wij u graag om de wereld weer helemaal scherp te ervaren.

Vind alles voor uw ogen bij de opticien met winkels nabij Voorschoten en Voorburg

Herkent u deze situatie: u moet uw boek of krant steeds verder van u af houden om de tekst te kunnen lezen. Of misschien merkt u dat u uw ogen steeds wat dichtknijpt om beter te kunnen zien. Als u merkt dat uw zicht verslechtert, is een bezoek aan uw opticien nabij Voorburg of Voorschoten aan te raden. Tunderman is naast opticien in Leidschendam nabij Voorburg, ook een erkende optometrist. Wij beoordelen dus de algemene gezondheid van uw ogen. Een andere opticien in Voorburg of Voorschoten kijkt enkel naar uw gezichtsscherpte en welke brilsterkte u daarvoor nodig heeft.

Zie weer scherp met onze ruime collectie brillen en lenzen

Wanneer we hebben bepaald hoe het zit met de gezondheid van uw ogen, is het tijd om u weer scherp te laten zien. Bij opticien Tunderman kiest u uit een ruime collectie met de mooiste brillen in Voorschoten en Voorburg. Bekijkt u graag op voorhand het aanbod brillen? Dat kan! U past ze eenvoudig hier online. Draagt u liever geen bril? Dan kiezen we voor u de beste soort contactlenzen uit. Een andere mogelijkheid is een ooglaserbehandeling. Ook dat is een optie bij opticien Tunderman nabij Voorburg, dankzij onze samenwerking met Eyescan Ooglaserkliniek.

Kom langs in een van onze vestigingen

Tunderman heeft drie vestigingen: een in Den Haag en twee in Leidschendam. Zo zijn wij u dus ook nabij Voorburg of Voorschoten van dienst als opticien. Laat de gezondheid van uw ogen testen of vind de bril die prefect bij u past. Maak een afspraak. Heeft u nog vragen? Dan stelt u deze eenvoudig via het contactformulier of via het nummer 070-3272226.

 

Andere interessante pagina's

Link 1 | Link 2 | Link 3

Contact

  • Adres
    • Berberis 4 2262 AT Leidschendam

Openingstijden

Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Stel een vraag