Contactlenzen
Dat mag
gezien worden
Oogonderzoek
Dat mag
gezien worden
Oogzorg
Dat mag
gezien worden
Bril
Dat mag
gezien worden

Onopvallend uw zicht verbeteren met contactlenzen

Een ontwikkeling op contactlensgebied welke de laatste jaren een vlucht heeft genomen is de nachtlens. Zonder lenzen of bril de hele dag scherp zicht. Wie wil dat niet?

Altijd scherp zien met nachtlenzen

Nachtlenzen

Altijd al scherp willen zien zonder bril of contactlenzen? Dan zijn nachtlenzen misschien de oplossing voor u.

Nachtlenzen zijn contactlenzen welke u alleen draagt tijdens de slaap, de volgende ochtend kunt u na het uitnemen van de lenzen perfect zien, ideaal tijdens het sporten of wanneer je geen bril op wilt. Met nachtlenzen kunnen sterktes tot -4,50 gecorrigeerd worden, ook de meeste cilindersterktes zijn geen probleem.

Leesbril
Bent u ouder dan 40 en beginnen uw armen te kort te worden, oftewel: heeft u een leesbril nodig, ook dan hebben wij tegenwoordig met de nachtlenzen hier een oplossing voor.

Aanmeting
Om te kijken of nachtlenzen voor uw ogen geschikt zijn zal onze contactlensspecialist naast een normale oogmeting ook de bolling van uw ogen nauwkeurig in kaart brengen. Met deze gegevens kunnen wij dan de geschikte lens voor u laten maken.

Onze contactlensaanpassers in onze vestigingen in Leidschendam en Den Haag zijn specialisten in het aanmeten van nachtlenzen en verwelkomen u graag voor een adviesgesprek of aanmeting.

altijd scherp zien met nachtlenzen altijd scherp zien met nachtlenzen