Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
optometrist
Dat mag
gezien worden
Optometrie
Dat mag
gezien worden

Opticien Den Haag : Oogmerk Tunderman

.

Oogmerk Tunderman, Opticien, Van Hoytemastraat Den Haag

Oogmode, oogzorg en optometrie in Den Haag

Opticien Den Haag: brillen, lenzen en oogzorg

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met het slechter worden van de ogen. Om het zicht weer te verbeteren is een bril of een paar contactlenzen doorgaans voldoende. Oogmerk Tunderman is sinds 2008 uw opticien voor Den Haag. Wij zijn gevestigd aan de Van Hoytemastraat in Benoordenhout.
 

Uiteenlopende brillen

Tunderman heeft een grote verscheidenheid aan brilmonturen. Als gerenommeerde opticien in Den Haag bieden wij keuze uit alle bekende merken en een groot aantal stijlen. Daarbij kunt u denken aan chique brillen, retromonturen, klassieke ontwerpen en sportieve modellen. Ook wat betreft materiaalkeuze zijn er veel opties, met monturen variërend van titanium tot rubber. Om het u extra gemakkelijk te maken, kunt u op onze website monturen passen en bestellen. Wij verkopen ook zonnebrillen.
 

Liever contactlenzen?

Wanneer u liever gebruikmaakt van lenzen kunnen wij u uiteraard eveneens van dienst zijn. Bij Tunderman werken ervaren experts op het gebied van contactlenzen, zodat u gegarandeerd een perfect paar krijgt voor uw oogsterkte. Het assortiment omvat zachte, harde, cilindrische en multifocale lenzen, en tevens nachtlenzen.
 

Opticien Den Haag ook voor oogzorg

Behalve voor brillen, zonnebrillen en lenzen is Tunderman hét adres voor het vaststellen van oogaandoeningen als glaucoom en staar. Verder kunt u bij onze specialisten terecht met klachten rond droge ogen en bijvoorbeeld voor nazorg bij ooglaserbehandelingen. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak.

 

Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag