Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
optometrist
Dat mag
gezien worden
Optometrie
Dat mag
gezien worden

Oogmerk Tunderman, uw opticien in Den Haag

.

Oogmerk Tunderman, Opticien, Van Hoytemastraat Den Haag

Oogmode, oogzorg en optometrie in Den Haag

Sinds 2008 is Oogmerk Tunderman gevestigd in de van Hoytemastraat in Den Haag. Bij ons bent u aan het juiste adres voor oogmetingen, brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

 

Brillen

In onze winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag vind u een uitgebreide collectie monturen van verschillende internationale ontwerpers en montuurmerken. Of u nu op zoek bent naar een uitgesproken opvallende designbril of een minimalistisch montuur, bij ons slaagt u gegarandeerd. Merken welke u in onze collectie aantreft zijn onder andere Oliver Peoples, Lunor, Persol, Silhouette, Paul&Joe, Modo, Monoqool en RayBan.

 

Zonnebrillen

Natuurlijk mag een goede zonnebril bij niemand ontbreken, In onze winkel in Den Haag leveren wij zonnebrillen van verschillende topmerken zoals Maui Jim, Tod's, Persol, Oliver Peoples en RayBan. Natuurlijk bieden al onze zonnebrillen een 100% UV bescherming en behoren ook gepolariseerde brillen tot de mogelijkheden.

Voor de sporters hebben wij de gespecialiseerde sportbrillen van Adidas en Nike in onze collectie zodat uw fietstocht of hardlooptraining in de Haagse duinen onder alle weersomstandigheden een plezier zal zijn.

 

Contactlenzen

Naast brillen bent u op de van Hoytemastraat in Den Haag natuurlijk ook van harte welkom voor het aanmeten van alle soorten contactlenzen. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen u graag met het aanmeten van zowel zachte, harde en cilindrische en multifocale lenzen. Onze contactlensspecialisten zijn tevens gespecialiseerd in het aanmeten van Nachtlenzen, hierbij draagt u de lenzen alleen tijdens de slaap en ziet u de rest van de dag scherp zonder bril of lenzen.

Tot ziens bij Oogmerk Tunderman in Den Haag

Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag