Oogonderzoek
Dat mag
gezien worden
Bril passen
Dat mag
gezien worden
Droge ogen
Dat mag
gezien worden
Contactlenzen
Dat mag
gezien worden

Goed zien in de zon met een zonnebril

Zonnebrillen zijn een onmisbaar onderdeel van uw reisbagage, festivaloutfit of zomerlook. We zouden bijna vergeten dat de belangrijkste functie van een zonnebril is om beter te kunnen zien in de felle zon en uw ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling. 

Fashionforward zonnebrillen van Tunderman

Bij Tunderman vindt u een grote collectie zonnebrillen van verschillende topmerken zoals Ray Ban, Maui Jim, Adidas, Oliver Peoples, Persol, Nike, Tod's en vele anderen. In onze winkel in winkelcentrum Leidsenhage vindt u zelfs de grootste collectie Maui-Jim zonnebrillen van de regio.

Zonnebril op sterkte
Ook als u een bril draagt kunt u tegenwoordig kiezen uit de hele collectie trendy zonnebrillen. Met de nieuwste slijptechnieken kunnen we de meeste modellen ook van glazen op sterkte voorzien.

Onze trendwatchers houden de internationale beurzen continue in de gaten en zorgen ervoor dat we altijd een uitgebreide collectie zonnebrillen voor u in de winkel hebben.

Porsche Design

In 2018 viert Porsche Design Eyewear hun 40 jarig bestaan. In 1978 werd de allereerste zonnebril met verwisselbare glazen van dit iconische merk geintroduceerd.
Ferdinand Porsche, zoon van de oprichter van het bekende auto merk en ook de designer van verschillende Porsche sportwagens startte in 1974 de Porsche design studio in Zell am See. Naast design voor bekende merken als Siemens en Bosch, worden hier ook producten onder eigen naam ontworpen, voornamelijk horloges en brilmonturen. De brillencollectie bestaat op dit moment uit zowel zonnebrillen als correctiemonturen. De Porsche Design collectie vind u in onze winkel in winkelcentrum Leidsenhage.

Maui Jim zonnebrillen

Maui Jim, Kleur, Helderheid, Details

Aloha!  Misschien wel de beste zonnebril ter wereld. Wie er ooit een heeft opgezet doet hem nooit meer af! Heldere en felle kleuren komen tot leven met Maui Jim zonneglazen.

De gepolariseerde glazen voorkomen verblinding en schittering en de contrastverhogende filters in de glazen laten kleuren op hun mooist tot hun recht komen. Ook voor brildragers heeft Maui Jim goed nieuws: De hele collectie is perfect op sterkte leverbaar!

Sportzonnebrillen

Adidas is al jaren de specialist op het gebied van sportzonnebrillen, of het nu gaat om wielrennen, mountainbiken, hardlopen, schaatsen of alpinesport, voor elke tak heeft adidas de juiste bril. De monturen onderscheiden zich onder meer door de mogelijkheid de pasvorm van de bril op het gezicht van de drager aan te passen. De gebruikte lenzen staan bol van de verschillende technologische hoogstandjes zoals de Light stabilizer technology (LST) welke de kleurweergave verbeterd, Vario lenzen welke meekleuren naar gelang de lichtomstandigheden en polarized lenzen welke de schittering verminderen.

Sportzonnebril op sterkte nodig? Ook hier heeft adidas verschillende oplossingen voor.

Ook de nieuwste telg in de Adidas sport collectie de Zonyk is bij ons in de winkel voorradig en uitgebreid getest door onze optometrist Niels tijdens verschillende mountainbike strandraces deze winter.

Adidas eyewear Zonyk Pro Adidas eyewear Zonyk Pro Torq