Oogmode
Dat mag
gezien worden
Brillenmode
Dat mag
gezien worden
Brillentrends
Dat mag
gezien worden
Zonnebril
Dat mag
gezien worden

Uw nieuwe bril wacht op u bij Tunderman

De tijd dat een bril een doorn in het oog was, hebben we gelukkig al ver achter ons gelaten. Tegenwoordig is een bril het fashionable puntje op de i van uw outfit, zelfs mensen zonder oogafwijkingen zetten wel eens een goed model op hun neus.

Ruime collectie klassieke en trendy brillen

Een nieuwe bril is veel meer dan een montuur met een paar geslepen glazen. Ieder persoon is uniek en verdient de bril die bij past bij zijn of haar uiterlijk en uitstraling. De medewerkers van Tunderman nemen graag de tijd om u te helpen bij het kiezen van de perfecte bril. 

Onze collectie monturen bestaat uit diverse internationale topmerken zoals Ray Ban, Lindberg, Anne et Valentin, Lunor, Andy Wolf, Oliver Peoples, Cazal, Xavier Garcia, Johann von Goisern, Funk, Bloomdale, Levi's en vele anderen. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van brillenmode en bezoeken geregeld nationale en internationale optiekbeurzen. Ons aanbod wisselt dan ook regelmatig en verschilt per vestiging.

Andy Wolf Eyewear

Andy Wolf

 In 2006 startte Andy Wolf met zijn eerste collectie tijdloze moderne brillen, die niet alleen voldoen aan de hoogste esthetische criteria, maar ook ultieme functionaliteit bieden. In de afgelopen jaren is de populariteit van deze collectie tot enorme hoogte gegroeid, mede omdat Andy Wolf niet streeft naar massaproductie maar naar handgemaakte luxeartikelen. Elk Andy Wolf montuur wordt daarom om de kwaliteit te waarborgen volledig in oostenrijk vervaardigd. 

Naast sterren als Hugh Grant, Rihanna, Gigi Hadid, Bella Hadid, De Jenner-zusjes en Eric Clapton overtuigt deze filosofie klanten over de hele wereld. In die zin is de ontwerper en fabrikant van brillen uitgegroeid tot een exclusief high-end merk. 

Het merk is op dit moment een van de meest vooruitstrevende merken op de markt. Ze volgen de nieuwste mode en fashion trends op de voet waardoor ze met elke collectie weer trendsettend zijn!  

Etnia Barcelona vintage collection

Etnia Barcelona vintage collection

Nieuwe interpretaties van klassieke monturen is de beste omschrijving van de nieuwe Vintage Collection van Etnia Bartcelona. Bij het ontwerpen van deze collectie hebben de designers van Etnia teruggegrepen op originele acetaatkleuren uit de jaren 70 van de gerenommeerde acetaatproducent Mazzucchelli uit Italie. De monturen zijn verder voorzien van verscillende onderscheidende details zoals de laser gegraveerde Art-Nouveau patronen op de veren. De Etnia Vintage collection is nu verkrijgbaar in onze winkel in winkelcentrum Leidsenhage.

lunor brillen

Lunor, tijdloze perfectie

De collectie van het duitse Lunor staat al jaren bekend om de prachtige retro monturen in metaal en acetaat. De monturen van Lunor worden al meer dan 20 jaar, met het grootste oog voor detail, volledig met de hand in Duitsland geproduceerd. De moderne wijze waarop de klassieke designs door Lunor worden geïnterpreteerd maakt dit merk enorm succesvol. Beroemdheden zoals Johnny Depp en Meg Ryan zijn veelvuldig gespot met hun Lunor montuur maar de grootste Lunor fan was misschien wel Steve Jobs met zijn onafscheidelijke Lunor glasbril.

Brillenmode: hout is hot

Houten monturen werden een paar jaar geleden al hier en daar gespot door onze trendwatcher. Deze brillen hebben een montuur van bijvoorbeeld kersen-, esdoorn- of walnoothout en zelfs van bamboe of gerecycled skateboardhout. Natuurlijk en helemaal passend bij de trend van duurzaamheid. In ons assortiment vindt u brillen van Tree Spectacles. Wij hebben voor deze collectie gekozen vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende pasvorm; absoluut het proberen waard.

Welk montuur staat u het best?

Om lekker rond te neuzen in onze collectie hoeft u de deur niet meer uit. U kunt nu ongestoord zoveel brillen proberen als u wilt.

Online brillen passen