Contactlenzen
Dat mag
gezien worden
Oogonderzoek
Dat mag
gezien worden
Oogzorg
Dat mag
gezien worden
Bril
Dat mag
gezien worden

Onopvallend uw zicht verbeteren met contactlenzen

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in snelle vaart op in de wereld van lenzen. Welke techniek is het meest geschikt voor u? Onze contactlensspecialisten zijn opgeleid om u de beste contactlenzen voor uw situatie aan te meten. Uw ogen verdienen niets minder dan het beste. We bieden alle verschillende soorten lenzen die verkrijgbaar zijn, zoals: vormstabiele lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen.

Het Tunderman Lensplan, dat is handig!

Wij hebben ons eigen systeem ontwikkeld voor comfortabel dragen van zachte lenzen: Het Tunderman Lensplan. Voor een vast laag bedrag per maand ontvangt u uw lenzen en vloeistof automatisch thuis. Daarnaast wordt u halfjaarlijks opgeroepen voor een lenscontrole waarbij wij de sterkte van de ogen, de pasvorm van de lenzen en de gezondheid van de ogen beoordelen.

Wilt u meer weten over het Tunderman Lensplan of over andere soorten contactlenzen?

Contactlenzen
Contactlenzen - nacht

Nachtlenzen

Overdag geen bril of contactlenzen dragen en toch scherp zien? Naast de Eyescan ooglaserbehandelingen is er nog een mogelijkheid: nachtlenzen, ook wel Orthokeratologische lenzen genoemd. Dit zijn contactlenzen die u draagt terwijl u slaapt, hierna ziet u de rest van de dag scherp zonder de hulp van een bril of contactlenzen.

Klik hier voor meer informatie

Contactlenzen - Multifocale lenzen

Multifocale lenzen

Draagt u al lenzen, of wilt u lenzen dragen, maar wilt u liever niet afhankelijk zijn van een leesbril? Met de huidige multifocale contactlenzen kunt u weer zonder leesbril de krant doornemen, het beeldscherm van uw mobiele telefoon of de prijskaartjes in de supermarkt zien.

Klik hier voor meer informatie