Opticien
Dat mag
gezien worden
Audicien
Dat mag
gezien worden
Hoortest
Dat mag
gezien worden
Brillenwinkel
Dat mag
gezien worden

Brillen van Oogmerk Tunderman in Den Haag

Oogmerk Tunderman is de specialist in Den Haag waar u voor brillen terecht kunt waarmee u weer goed ziet en die er bovendien fantastisch uitzien. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken voor een oogmeting. Indien u al een bril draagt en aan een nieuw exemplaar toe bent of een zonnebril op sterkte wenst bent u eveneens van harte welkom in ons filiaal aan de Van Hoytemastraat 37. Wij bieden u een ruime collectie met onder meer zonnebrillen van kwaliteitsmerken. 


Uitgebreide service
U kunt voor brillen in Den Haag terecht bij Tunderman, maar wij bieden een nog veel uitgebreidere service. Indien u bijvoorbeeld een blijvende oplossing wenst, is het mogelijk om een ooglaserbehandeling te ondergaan. Voor deze optie werken wij samen met een kwaliteitskliniek die gespecialiseerd is in ooglaserbehandelingen. Verder bieden wij u een uitgebreide contactlenszorg in onze brillenwinkel. Op het gebied van beter horen, is het ook mogelijk om een gehoortest te laten afnemen op de Damlaan in Leidschendam, en een hoortoestel aan te schaffen. Onze brillenwinkel is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over moderne apparatuur om ogen te meten en het gehoor te testen. 


Afspraak maken
U hoeft voor de aanschaf van een van de prachtige brillen in Den Haag bij Tunderman geen afspraak te maken. Voor het laten testen van uw ogen nemen wij graag de tijd en u kunt dan ook online een afspraak maken. Tijdens het onderzoek worden uw gezichtsscherpte en de brilsterkte beoordeeld, waarna u desgewenst direct een bril uit kunt zoeken. Het is tevens mogelijk om de gezondheid van uw ogen laten beoordelen door onze optometrist. Bijvoorbeeld als u klachten heeft in de vorm van branderige, droge, jeukende of tranende ogen. Of als er in uw familie een oogaandoening voorkomt, maar ook indien u vanuit een preventief standpunt de gezondheid van uw ogen wilt laten beoordelen. U kunt eveneens bellen voor een afspraak via 070-3242046.