Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
Online brillen passen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden

Tunderman zorgt ervoor dat u weer goed hoort

‘Pardon, wat zegt u?’ Vervelend, als u steeds moet vragen of mensen willen herhalen wat ze zojuist zeiden. Merkt u dat u moeite heeft om uw gesprekspartners te verstaan? Zorg ervoor dat u niks hoeft te missen van de brabbeltaal van een kleinkind, een leuk gesprek op een verjaardag of die belangrijke vergadering.

Kom langs voor een hoortest en hoortoestellen

Oogmerk Tunderman op de Damlaan in Leidschendam is een zelfstandige vakaudicien. Dat wil zeggen dat we niet aangesloten zijn bij een keten van audicienbedrijven, maar vanuit eigen expertise bepalen hoe onze dienstverlening eruitziet. We zijn dus volledig merkonafhankelijk. 

Onze dienstverlening is gebaseerd op persoonlijke aandacht en service. We springen snel in op trends en ontwikkelingen, en vanuit objectiviteit zoeken naar de beste oplossing voor uw hoorsituatie. Geen mens is het zelfde, geen hoorprobleem is gelijk.

Daarbij helpen we u met het vinden van de beste oplossing, op maat en passend bij elk budget. We bieden u dan ook een uitgebreid assortiment hoortoestellen aan.

Hoortoestellen

Meer weten?
Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met uw gehoor? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een hoortest. Gratis en geheel vrijblijvend, want Oogmerk Tunderman Damlaan staat garant voor onafhankelijk en deskundig advies.