Online brillen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
optometrist
Dat mag
gezien worden

Zien zonder bril of contactlenzen?

Nooit meer een vuiltje achter uw lens, ‘s nachts niet meer op de tast op zoek naar een bril en met open ogen onder water zwemmen. Na een laserbehandeling kunt u uw bril of contactlenzen voortaan laten liggen. Is het wat voor u om uw ogen te laten laseren? Daar komen we samen achter.

Advies ooglaser

Eyescan Onderzoekcentrum

Wij werken als Eyescan Onderzoekcentrum samen met de Eyescan ooglaserkliniek in Utrecht. Samen bieden wij een veilige en comfortabele ooglaserbehandeling van de hoogste kwaliteit, met de gezondheid en werking van uw ogen als prioriteit. De behandeling wordt door zeer ervaren oogartsen uitgevoerd met betrouwbare en uiterst geavanceerde apparatuur. Bovendien is Eyescan door de Consumentenbond als beste ooglaserkliniek beoordeeld.

Vooronderzoek en nazorg bij u in de buurt
Interesse in een ooglaserbehandeling? Maak een afspraak voor een vooronderzoek. Onze optometrist onderzoekt uw ogen dan uitgebreid en samen met u bepalen we of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door de oogarts in de kliniek, maar voor de nacontroles kunt u weer gewoon bij ons terecht. Hierdoor hoeft u dus slechts één keer naar de kliniek in Utrecht. Wilt u meer weten? Maar direct een afspraak.

Advies ooglaser

Vergoeding

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van uw behandeling. Daarnaast heeft Eyescan afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars voor extra vergoedingen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij uw verzekeraar.