Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
optometrist
Dat mag
gezien worden
Optometrie
Dat mag
gezien worden

Opticien Den Haag : Oogmerk Tunderman

.

Oogmerk Tunderman, Opticien, Van Hoytemastraat Den Haag

Oogmode, oogzorg en optometrie in Den Haag

Gaat uw zicht achteruit? De opticien in Den Haag centrum heeft de oplossing

Gaat uw zicht achteruit en zoekt u een goede opticien in het centrum van Den Haag die u verder helpt? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een slecht zicht, gelukkig is een bril of een paar contactlenzen doorgaans voldoende om dit weer te verbeteren. Tunderman is sinds 2008 uw opticien in de buurt van Den Haag centrum met een onder andere een vestiging in de Van Hoytemastraat.

Alles voor uw ogen bij de opticien Den Haag centrum: leuke brillen en handige lenzen

Tunderman heeft een grote verscheidenheid aan brilmonturen. Als gerenommeerde opticien nabij het centrum van Den Haag bieden wij u de keuze uit brillen van alle bekende merken in veel verschillende stijlen. Denk daarbij aan chique brillen, retromonturen, klassieke ontwerpen en sportieve modellen. Ook wat betreft materiaalkeuze zijn er veel opties, met monturen variërend van titanium tot rubber. Als opticien nabij het centrum van Den Haag, verkopen wij ook leuke zonnebrillen. Gaat uw voorkeur uit naar lenzen, in plaats van een bril? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bij Tunderman werken ervaren experts op het gebied van contactlenzen, zodat u gegarandeerd een perfect paar krijgt voor uw oogsterkte. Het assortiment omvat zachte, harde, cilindrische en multifocale lenzen, en tevens nachtlenzen.

Ontvang de beste oogzorg

Behalve voor brillen, zonnebrillen en lenzen is Tunderman hét adres voor het vaststellen van oogaandoeningen, zoals glaucoom en staar. Verder kunt u bij onze specialisten terecht met klachten rond droge ogen en bijvoorbeeld voor nazorg bij ooglaserbehandelingen. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak. Heeft u nog vragen? Stel ze via het contactformulier of bel 070-3242056.

Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag Oogmerk Tunderman, Opticien in Den Haag