Hoortoestellen
Dat mag
gezien worden
Hoortoestel
Dat mag
gezien worden
optometrist
Dat mag
gezien worden
Optometrie
Dat mag
gezien worden

Tunderman Leidschendam / Leidsenhage

.

Oogmerk Tunderman opticien in Leidschendam, Winkelcentrum Leidsenhage

Oogmerk Tunderman, uw opticien in Leidschendam

Oogzorg en oogmode.

Sinds 1972 is Oogmerk Tunderman gevestigd in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Bij ons bent u aan het juiste adres voor oogmetingen, brillen, zonnebrillen, contactlenzen en vooronderzoeken voor ooglaserbehandelingen.

 

Brillen

In onze winkel in winkelcentrum Leidenhage in Leidschendam vind u een uitgebreide collectie monturen van verschillende internationale ontwerpers en montuurmerken. Of u nu op zoek bent naar uitgesproken opvallende designbril of een minimalistisch montuur, bij ons slaagt u gegearandeerd. Merken welke u in onze collectie aantreft zijn onder andere Anne et Valentin, Lindberg, Lunor, Modo, Eigensign, Johann von Goisern, Tree Spectacles, Cazal, Neubau, Funk eyewear en Markus-T.

 

Zonnebrillen

Natuurlijk mag een goede zonnebril bij niemand ontbreken. In onze winkel in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam leveren wij zonnebrillen van verschillende topmerken zoals Maui Jim, Ray Ban, Modo, Prego, en Johann von Goisern. Natuurlijk bieden al onze zonnebrillen een 100% UV bescherming en behoren ook gepolariseerde brillen tot de mogelijkheden.

Voor de sporters hebben wij de gespecialiseerde sportbrillen van Adidas in onze collectie zodat uw fietstocht of harlooptraining rond Leidschendam onder alle weersomstandigheden een plezier zal zijn.

 

Contactlenzen

Naast brillen en zonnebrillen bent u in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam natuurlijk ook van harte welkomvoor het aanmeten van alle soorten contactlenzen. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen u graag met het aanmeten van zowel zachte, harde, cilindrische en multifocale lenzen. Onze contactlensspecialisten zijn tevens gespecialiseerd in het aanmeten van Nachtlenzen, hierbij draagt u de lenzen alleen tijdens de slaap en ziet u de rest van de dag scherp zonder bril of lenzen.

In Juni 2016 zijn wij in verband met de grootschalige renovatie van ons winkelcentrum verhuisd naar een nieuwe locatie op de Liguster in Leidsenhage en zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.

Tot ziens bij Oogmerk Tunderman in Leidschendam

Oogmerk Tunderman, opticien in Leidschendam, winkelcentrum Leidsenhage Oogmerk Tunderman, opticien in Leidschendam, winkelcentrum Leidsenhage