Oogonderzoek
Dat mag
gezien worden
Bril passen
Dat mag
gezien worden
Droge ogen
Dat mag
gezien worden
Contactlenzen
Dat mag
gezien worden

Goed zien in de zon met een zonnebril

Zonnebrillen zijn een onmisbaar onderdeel van uw reisbagage, festivaloutfit of zomerlook. We zouden bijna vergeten dat een zonnebril voornamelijk is bedoeld om beter te kunnen zien in de felle zon en om uw ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling.

De mooiste zonnebrillen vind u ook bij Tunderman

In al onze winkels vindt u een grote collectie zonnebrillen van verschillende topmerken zoals een Ray-Ban, Maui Jim, Adidas, Oliver Peoples, Persol, Nike, Tod's en vele anderen.

Zonnebril op sterkte.
Ook als u een bril draagt, heeft u de keuze uit de hele collectie trendy zonnebrillen. Met de nieuwste slijptechnieken is het mogelijk om de meeste modellen van glazen op sterkte te voorzien. Onze trendwatchers houden de internationale beurzen continue in de gaten en zorgen ervoor dat we altijd een uitgebreide collectie zonnebrillen voor u in de winkels hebben.

Ontdek de Porsche Designcollectie en de Maui Jim zonnebrillen in Den Haag en Leidsenhage

In 2018 vierde Porsche Design Eyewear hun 40 jarig bestaan. In 1978 werd de allereerste zonnebril met verwisselbare glazen van dit iconische merk geintroduceerd. Ferdinand Porsche, zoon van de oprichter van het bekende automerk en ook de designer van verschillende Porsche sportwagens, startte in 1974 de Porsche design studio in Zell am See. Naast design voor bekende merken als Siemens en Bosch, worden hier ook producten onder eigen naam ontworpen, voornamelijk horloges en brilmonturen. De brillencollectie bestaat op dit moment uit zowel zonnebrillen als correctiemonturen. De Porsche design collectie vind u in onze winkel in winkelcentrum Leidsenhage.

Maui Jim zonnebrillen

Maui Jim, Kleur, Helderheid, Details

Aloha!  Misschien wel de beste zonnebril ter wereld. Wie er ooit een heeft opgezet doet hem nooit meer af! Heldere en felle kleuren komen tot leven met Maui Jim zonneglazen.

De gepolariseerde glazen voorkomen verblinding en schittering en de contrastverhogende filters in de glazen laten kleuren op hun mooist tot hun recht komen. Ook voor brildragers heeft Maui Jim goed nieuws: De hele collectie is perfect op sterkte leverbaar!

Vind de beste sportzonnebril die bij u past

Adidas is al jaren de specialist op het gebied van sportzonnebrillen. Voor elke sporttak heeft Adidas de juiste bril. De monturen onderscheiden zich onder meer door de mogelijkheid de pasvorm van de bril op het gezicht van de drager aan te passen. De gebruikte lenzen staan bol van de verschillende technologische hoogstandjes. Voorbeelden zijn:

  • Light stabilizer technology (LST) die de kleurweergave verbeterd
  • Vario lenzen die meekleuren naar gelang de lichtomstandigheden
  • Polarized lenzen die de schittering verminderen.

Sportzonnebril op sterkte nodig? Ook hier heeft Adidas verschillende oplossingen voor.

 

 

Adidas eyewear Zonyk Pro Adidas eyewear Zonyk Pro Torq